PBZ Privredna Banka

Zatvoreno
Trg Kralja Tomislava 4
Virovitica
Prikaži upute
45.8346881, 17.38621417
Radno vrijeme
 • Ponedjeljak
  08.00 - 18.00
 • Utorak
  08.00 - 15.00
 • Srijeda
  08.00 - 15.00
 • Četvrtak
  08.00 - 15.00
 • Petak
  08.00 - 15.00
 • Subota
  zatvoreno
 • Nedjelja
  zatvoreno
Posebni datumi
 • Božić, 25. Pro
  nedostaje
 • Sveti Stjepan, 26. Pro
  nedostaje
Položaj na karti
Prijavi veću pogrešku

09. Kol 2016 kod 14:14

Poštovani,

čak i sama nisam sigurna da vjerujem u tu riječ, no ostaviti ću ju iz pristojnosti. Ogorčena sam na poslovanje Vaše banke, iako nisam Vaš klijent. Naime za dvije uplate na račun Vaših klijenata (znači novac ostaje Vama da ga vrtite dok ga klijent ne potroši) posjetila sam poslovnicu u Virovitici šest puta, uz napomenu da sam drugu uplatu odradila općom uplatnicom (koja se naravno kupuje, ali ne više na kiosku, već u knjižari, koja je hvala Bogu bila otvorena) uz već podeblji trošak potrošenih živaca, napokon u Fini.

Slučaj broj jedan: bio je neki dan u tjednu-ne znam koji, no čini mi se četvrtak i pljus-banka taj dan radi samo do 16. Ja radim do 15:30 i eto već 16:10 i nema više, pa nema veze, otići ću u subotu, ne gledajući radno vrijeme subotom, kad ono-ćorak i u subotu, pa Vi subotom uopće ne radite?! Adventisti ste? Petkom prije zalaska sunca zatvarate i otvarate tek u ponedjeljak. Dobro onda, dođem ja u ponedjeljak (iskoristim vrijeme pauze od 30 minuta, koju mogu koristiti kako me volja, za razliku od većine tvrtki u našem gradu!), dvije administratorice uposlene sa dvije stranke, uzmem broj-super!!! druga sam na redu-pomislih, no Vašim djelatnicama nije bilo dovoljno 30 minuta da obave spomenute stranke, već punih 40 minuta, a za to vrijeme nas se skupilo 12, što u poslovici, što ispred nje, a neki su sa brojem odšetali u nepoznato. I eto, ja uplatim novčiće na račun klijenta vaše banke točno za 40 minuta i 5 dana.
Hvala Vam što držite onu finu vodu u poslovnici, jer ovako, kada počnu rasti tenzije, voda vas poprilično posvijesti i zakoči navalu emocija u vama, jer znate da kasnite, a to je ono što šef nikako ne tolerira i scenarij već poznat-biti će "grom i pakao" po povratku, uz rečenicu: "Pa zar račune možete platiti nakon radnog vremena?", što je ionako najnormalnije pitanje i razmišljanje za svaku odraslu osobu.

Slučaj broj dva: sad znam kako radi Vaša poslovnica-provjerila sam na internetu (što smatram da je OK), pa se uredno požurim, jer danas radi do 18-opet četvrtak (onaj pred praznik), kad ono ćorak ponovo-radila je do 16:00. Ma, daaaj! Ništa, otići ću do poslovice u subotu za svaki slučaj, pa se osobno uvjeriti. Prolazim u subotu i već izdaleka vidim mračno unutra- ne radi se, zaobiđem i samouvjereno si kažem: u ponedjeljak ne smijem zaboraviti do 16:00 doći. He, he! Koja glupača! Niti jednom nisam čitala obavijesti sa poslovnice (odnosno naljepnicu) na kojoj piše radno vrijeme-što znači redovito čitati obavijesti o umrlima da oglasnoj ploči preko puta poslovnice, pa se okrenuti i pogledati radi li banka, ili na banci pročitati radno vrijeme za sutra, ako sutra ne odluče promijeniti!. Ma, kakve koristi kad sam u ponedjeljak ponovo "poljubila" vrata, jer su na staru naljepnicu nalijepili novu, na kojoj lijepo piše radno vrijeme pon-pet: 08-15 subotom ne radimo (ma, zamisli!). I, tako sam uplatnicu lijepo kupila i platila u Fini, oni čak rade cijeli dan i subotom do podne!

Moj je prijedlog da ne budete škrti i da u našoj županiji, koja uostalom ima deficit radnih mjesta, zaposlite još minimalno dvije službenice na mjestu administrator, jer to Vam nije neki izdatak, s obzirom da Vam ovakav imidž stvarno nije od koristi.

P.S. Pitanje koje me muči je da li je Vaša banka namijenjena nezaposlenim osobama i osobama u mirovini, jer sigurna sam da osobe koje su zaposlene uglavnom imaju radno vrijeme od 07 do 15 sati i obično subotom ne rade.

S poštovanjem,

klijent druge banke koja uredno ima radno vrijeme istaknuto na svim oglasnim mjestima (uključujući i internet), te na samoj banci i poštuju što tamo piše, kako bi bili dostupni svima, a isto tako ima i dovoljan broj zaposlenih službenica, koje su i nasmiješene, a zamislite rade i poslijepodne, te je čekanje svedeno na minimum, uz napomenu da i kod njih ima boca sa hladnom vodom!

Slična mjesta