TISAK ZG-KAUFLAND-LANIŠTE

Zatvoreno
Radno vrijeme
Više informacija

Dostava paketa s kioska na kiosk. Dostava paketa kataloških kuća i webshopova na prodajna mjesta Tiska.; Nadopuna ZET vrijednosnih i pretplatnih karata za javni gradski prijevoz.; Igre na sreću Hrvatske Lutrije. Prodajna mjesta na kojima se mogu uplatiti igre HL.; Prodaja ulaznica iz EVENTIM i ostalih sustava za koncerte te kulturna i sportska događanja.; Preuzimanje i isporuka fotografija i fotopoklona; Plaćanje računa sa 2D barkodom; Podizanje gotovine - Cash Advance

Položaj na karti
Prijavi veću pogrešku

04. Ožu kod 19:42

Prodavacica je neljubazna i arogantna. Nema dobar dan niti dovidenja. Paket namjerno nije zeljela zatvoriti ispred nas nego nam je tri puta rekla da smo mi gotovi i da mozemo ici, da ce ona to zaljepiti kad odemo. Dali smo joj priliku nekoliko puta da popravi dojam jer nam je ovaj tisak najblizi,ali nema smisla da nam svaki puta netko neljubazan pokvari dan. Ako netko ne zeli raditi i ne zna komunicirati s ljudima onda nek ne radi na takvim mjestima.

12. Tra 2018 kod 12:24

Prodavačice u Kauflanduu TISKU su uvijek namrgođene, nema osmjeha, nema dobar dan, ništa..

22. Srp 2016 kod 18:59

S lokacije Lučko koja ne radi, nema natpisa ni napomene da se radi jedna smjena.. Otišla sam na Laniste. Dočekala me NE/ljubazna gospođa u 50ima. Arogantno i drsko stvorenje. Hvala na usluzi ali poradite na zaposlenicima.

Slična mjesta