TOP SHOP Reklamacije

Zatvoreno
01/ 64 42 302
Radno vrijeme
 • Ponedjeljak
  08.00 - 18.00
 • Utorak
  08.00 - 18.00
 • Srijeda
  08.00 - 18.00
 • Četvrtak
  08.00 - 18.00
 • Petak
  08.00 - 18.00
 • Subota
  08.00 - 14.00
 • Nedjelja
  zatvoreno
Posebni datumi
 • Dan svih svetih, 01. Stu
  nedostaje
Položaj na karti
Prijavi veću pogrešku

29. Ruj kod 11:39

Zanima me gdje mogu dobiti uputstva za delimano multicooker20u 1 i recepte nije bilo u kutiji

07. Svi 2020 kod 20:13

Poštovani,kupljena el,grijalica vode-slavina je počela puštati vodu...da li rade servisi?gdje i kome šaljem robu na reklamaciju i popravak?,,,pozdrav Tomislav

04. Tra 2020 kod 10:01

Poštovani,
Pokvarila se DELIMANO DIGITALNA SLAVINA, nakon godine dana, ne radi grijač. Budući da koristimo stari tip (onaj bez displeja), koji radi več više godina bez problema, čudno da se nova tako brzo pokvarila.
Imamo produženo jamstvo START, ali nikoga ne dobijemo na telefon pa molim za žurno rješavanje poteškoća.

21. Sij 2020 kod 11:37

Dobar dan,
Jučer sam dobila SMS poruku da ce mi naručeni prekrivači biti dostavljeni. Niti su dostavljeni niti je ostavljen papirić za preuzimanje.
S obzirom da čekam vec dugo, molim hitnu dostavu na navedenu adresu u narudžbi bez slanja lažnih poruka iz poste. Nemam ja vremena za ovo.

Hvala
Lp
Tatjana

15. Sij 2020 kod 13:12

Danas 15.01.2020. Dobila sam naruceni masazer neispravan. Nakon kontaktiranja sluzbe za reklamacije bahto,bezobrazno,
neprofesionalno mi je odgovoreno da uređaj vratim postom ko zna gdje.
Obzirom da zivim u zagrebu inzistirala sam da uređaj dostavim osobno te da se zamjeni ili da se izvrsi povrat novca. Međutim odgovor je bio da se moze vratiti samo postom. Sto znaci da moram platiti postarinu te ako zamjene uređaj te mi ga ponovo vrate ponovno moram platiti postarinu. Usput su naplatili i godinu dana dodatnog jamstva (59.kn.)
bez pitanja, a sada nemoze nikako drukcije nego reklamacija putem poste. Jadna smo zemlja. Veselim se danu kada me ponovo nazovete pa mi pokusate nesto prodati pa da vidite kako se covjek iz vaseg primjera brzo nauci biti nezobrazan i prost.

17. Pro 2019 kod 9:55

Kupio sam (online) usisivač i set za manikuru te platio dostavu na kućnu adresu 27 kn. Nakon što je prošlo 10 dana zvao sam službu za korisnike da bi mi potvrdili da je paket otpremljen i da se nalazi u sortirnici HP-a. 2 dana nakon toga stigla mi je SMS obavijest da će paket biti isporučen tijekom dana (bez navedenog okvirnog sata i slično). Kako cijeli dan nije bilo dostave, a ja sam cijeli dan proveo u stanu navečer sam vidio obavijest HP-a o pokušaju uručivanja paketa zalijepljenu na ulazna vrata zgrade. Nitko me nije kontaktirao, zvonio i slično iako sam ostavio sve svoje podatke. U HP-u se pravdaju da to nisu dužni napraviti (nisam znao da plaćam uslugu koju oni nisu dužni napraviti u potpunosti). Zašto mi onda uopće šalju SMS obavijest ako me nisu dužni kontaktirati? Trenutno je moj paket u Sigetu, 3 km od namijenjene lokacije i ponovna je dostava 12,5 kn što je problematično jer mi ne mogu reći okviran datum ni sat ponovne dostave (prevedeno: uzmi godišnji i čekaj dostavu koja će ponovno završiti ostavljanjem obavijesti). Ne bi to bio problem da ne postoje druge službe (DHL, GLS, OE) koje te nazovu 24 sata prije da bi ti potvrdile termin i prilagodile se tvojim potrebama (zato sam i naručio online), ali i druga stvar, živim pored Arene gdje se nalazi TopShop dućan. Da sam mogao i htio otišao bih tamo i na licu mjesta dobio proizvod, a ne ovako, čekam više od 2 tjedna, platim više i izgubim još više vremena. Zašto? Jer netko nije dužan ispuniti uslugu koja mu je plaćena i jer TS ne provjerava kako se ta usluga realizira. Na kraju mi preostaje naručiti taksi i pokupiti svoj paket i zahvaliti se TS-u i HP-u jer mi plaćena usluga nije pružena.